Livrarea produselor

Comenzile sunt livrate prin curier, direct la adresa indicata in comanda.

Daca clientul comanda produse de la mai multe magazine partenere de pe site, fiecare magazin va expedia cate un colet, iar clientul va avea de platit cate 19 lei, pentru fiecare colet primit de la fiecare magazin partener.

Site-ul functioneaza ca un marketplace, iar magazinele partenere inscrise pe site, expediaza singure comenzile clientilor. Nu se pot cumula produse de la mai multi parteneri in acelas colet, deoarece fiecare partener este o societate cormeciala distincta, cu sediu separat.


COSTUL DE LIVRARE

Costul de livrare este 19 lei/colet, pentru ficare colet expediat de magazinele partenere. Livrarea se face prin curier rapid la adresa indicata in comanda. Daca comandati produse de la mai multe magazine partenere, acestea vor veni separat si veti avea de platit cate 19 lei pentru fiecare colet.

TIMPUL DE LIVRARE

Pentru comenzi cu livrare in Bucuresti:

- comenzile se livreaza in termen de 5-7 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Numai comenzile confirmate telefonic vor fi procesate si expediate.

Pentru livrari in alte localitati

- comenzile se livreaza in termen de 5-7 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Numai comenzile confirmate telefonic vor fi procesate si expediate.

Inainte de livrare, este posibil ca curierul sa incerce sa contacteze destinatarul pentru a se asigura ca poate fi gasit la adresa sau, daca este cazul, pentru a stabili un alt interval orar de livrare, sau o alta adresa.

Important: Comenzile se livreaza numai in Romania.


De exemplu:

- daca ati comandat 3 produse de la un singur magazin partener, cu livrare in Bucuresti, veti plati taxa de livrare de 19 lei.

- daca ati comandat 3 produse de la 3 magazine partenere diferite, cu livrare in Bucuresti, veti avea de plata cate 19 lei pentru fiecare colet expediat de fiecare magazin partener in parte.